top of page

Τι να προσέξεις πριν αναβαθμίσεις το Libre σου!



Αν έχεις γραφτεί στο newsletter της Abbott, σίγουρα θα έλαβες ένα e-mail με τίτλο: "Παρακαλώ διαβάστε: Σημαντική πληροφορία για το σύστημα FreeStyle Libre". Μη τρομάζεις, δεν έγινε κάτι κακό. Σε παρακαλώ όμως, διάβασε. Γιατί αν δε διαβάσεις, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια γκάφα που θα σου στοιχίσει... έναν ολόκληρο αισθητήρα!


Ας πάρουμε τα πράματα απ' την αρχή. Η Abbott ανακοίνωσε μια νέα αναβάθμιση για το λογισμικό της συσκευής ανάγνωσης (reader) του συστήματος FreeStyle Libre, ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερη ακρίβεια από την πρώτη ημέρα και για το σύνολο των 14 ημερών χρήσης.


Τι σημαίνει "ακόμη καλύτερη ακρίβεια";

Σημαίνει ότι η Abbott εξέλιξε την τεχνολογία του συστήματος FreeStyle Libre, ώστε να έχει ακόμη καλύτερη ακρίβεια. Η εξέλιξη της τεχνολογίας αφορά στον τρόπο με τον οποίο υπολογίζεται η τιμή της γλυκόζης.


Οι χρήστες του συστήματος FreeStyle Libre μπορούν να επωφεληθούν από:

  • Ακόμη καλύτερη ακρίβεια για το σύνολο του διαστήματος που φοράνε τον αισθητήρα.

  • Ακόμη καλύτερη ακρίβεια από την πρώτη ημέρα – οι ενδείξεις του αισθητήρα είναι πιο κοντά στη γλυκόζη αίματος.

Μπορείς να αναβαθμίσεις τη δική σου συσκευή ανάγνωσης στο www.FreeStyleLibre.com/update

H ενημέρωση του λογισμικού είναι μια απλή εφαρμογή για Η/Υ, που ενημερώνει και επικαιροποιεί τον αλγόριθμο της συσκευής ανάγνωσης.


Όμως πρόσεξε!

Ενημέρωσε το λογισμικό της συσκευής ανάγνωσης αφού λήξει ο αισθητήρας που φοράς και πριν τοποθετήσεις έναν καινούριο. Σε περίπτωση που ενημερώσεις το λογισμικό πριν τη λήξη του αισθητήρα που φοράς, ο συγκεκριμένος αισθητήρας γίνεται ανενεργός και έτσι δεν μπορείς να τον ξανασαρώσεις. Ουσιαστικά, χάνεις τον αισθητήρα που φοράς.


Επίσης, να θυμάσαι ότι η ενημέρωση του λογισμικού της συσκευής ανάγνωσης δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet. Χρησιμοποίησε τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή.



Καλές σαρώσεις!




Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page